Нередовни трансфери,админа да прецени?
#21 Removed user 13.05.2013 23:32
Daredevils
329 Posts

THE SAINTS вярно ли е че West Ham United е предложил по-голяма сума но отбора който е поставил свой играч го е продал на тебе и то на по- малка сума ?? Споменаваш че си купил 5 играча по 700 хил а имало ли е играчи които са предложили повече пари от тебе надявам се отговорът ти да е честен ???

#22 Removed user 13.05.2013 23:51
Red lasers
1030 Posts

Не е вярно .... единия играч , който взех нямаше оферта на него - аз офертирах и го получих ..... на 2рия - въпростния Уест Хям беше сложил 2м , аз сложих повече от 2м и го получих .... това че пишат тук глупости и има кой да им вярва не е мой проблем ....

Мой проблем е , че ме клеветят и за тва пиша и се паля

Още нещо нека ОРЛИТЕ/ АРСЕНАЛ си покаже финансовия анализ от 11 април тази годиниа да видим имал ли е 6м ... понеже твърди че е предложил по над милион за играчите , които аз съм взел за по 700к ... тва са 5ма играча ... да докаже че не говори празни приказки , защото и аз утре мога да тръгна да обвинявам всеки че съм предлагал повече от колкото той е дал за еди кой си играч .... само че като съм гол г.з мисля че думите ми няма да имат никва тежест нали ?

Тия дни ще пусна , още 1 тема за 2мата мошеници от Благоевград ... да видим колко са верни думите и писанията им ... и да покажа на всички какви мошеници и лъжци дса

#23 West Ham United 14.05.2013 00:01
West Ham United
73 Posts
Since 25.12.2009

THE SAINTS държанието ти приляга на момиченцата в детската градина от колкото на един Мъж :) целиш да скараш всички хора в тази игра (angel) (wait) в интерес на истината аз взех този играч дето ме интересуваше най много е исках и Тиаго Силва но ти ще ми го доразвиеш и ще ми го продадеш :)нали сме приятели,трябва да се подкрепяме:P :P :P :D 8) (emo) (wasntme) (handshake)

#24 Removed user 14.05.2013 00:13
Red lasers
1030 Posts

Само ЕМО да не разбере за сделката че той ще е предложи най-много ... но няма да получи играча , за тва ще каже на ОРЛИТЕ да му го купи - да му го пази 4 сезона и да му го даде на готово после ..... (ninja)

#25 Removed user 14.05.2013 00:17
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Не е вярно .... единия играч , който взех нямаше оферта на него - аз офертирах и
го получих ..... на 2рия - въпростния Уест Хям беше сложил 2м , аз сложих повече
от 2м и го получих .... това че пишат тук глупости и има кой да им вярва не е
мой проблем ....

Мой проблем е , че ме клеветят и за тва пиша и се паля

Още нещо нека ОРЛИТЕ/ АРСЕНАЛ си покаже финансовия анализ от 11 април тази
годиниа да видим имал ли е 6м ... понеже твърди че е предложил по над милион за
играчите , които аз съм взел за по 700к ... тва са 5ма играча ... да докаже че
не говори празни приказки , защото и аз утре мога да тръгна да обвинявам всеки
че съм предлагал повече от колкото той е дал за еди кой си играч .... само че
като съм гол г.з мисля че думите ми няма да имат никва тежест нали ?

Тия дни ще пусна , още 1 тема за 2мата мошеници от Благоевград ... да видим
колко са верни думите и писанията им ... и да покажа на всички какви мошеници и
лъжци дса</blockquote>
Много добре аз не те обвинявам в нищо но и аз веднъж изпаднах в нещо подобно. Предишния сезон имах в състава си 21 год защитник мирослав начев 220 коеф линия на защитата 330 средна цена 1,4 млн макс 3,9 млн и един отбор ми предложи 1,9 млн за него и аз му го обещах че ще го получи но ако се появи купувач който да ми предложи 2 млн и нагоре ще го продам на другия зада спазвам феърплея в играта , но мисля че с това изказване West Ham United към THE SAINTS визирам момиченце в детска градина едва ли THE SAINTS би го продал на тебе West Ham United ако ще да му преложиш и максималната сума от чиста гордост и чест !!!аз така бих направил :) :) :)

#26 Removed user 14.05.2013 03:44
Asse saint etienne
2617 Posts

хахаха толкова не съм се смял от детските си години..... Давай Тишо!!! (wait) ГАЗ МУ Е МАЙКАТА!!!(wait)

#27 Removed user 14.05.2013 06:55
Lomon limes
294 Posts

Само да спомена че бях дал 1.1 м за играч на черно море и саинтс ми пише (ако обичаш махни офертата че играча е за мене ) и го взе за 690 к

#28 FC United 14.05.2013 08:25
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Естествено че ще е за мене,Уест Хям и Арсенал са ми сателити,ще изчакам да развият играчите и като се развият достатъчно ще дойдат при мене,това е теорията на Тишо,но реално мислещ човек не би си го и помислил.Истината е една,Тишо направи целия този скандал с цел да вземе играчите на ЦСКА.Пак призовавам админа да вземе мерки ако наистина правилата са еднакви за всички.

#29 Removed user 14.05.2013 09:02
Daredevils
329 Posts

еми докажете го !!!!То така всеки може да си обвинява някого пишете на админа и толкова !!!

#30 FC United 14.05.2013 09:32
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Вече съм писал,предполагам като влезе ще пише и той.